Hem
Kurser & Aktiviteter
Toobeez
Om oss
Kontakta oss

Andra aktiviteter

Nytändningen
Uppstartskicken
Från grupp till team
Annorlunda veckomöte
En dag i vildmarken
En natt i vildmarken
Konferenscykeln
Human Table Football
Lagstriden
"Alla tänker på att förändra mänskligheten, och ingen tänker på att förändra sig själv."

-Leo Tolstoy
 

Hyr Konferenscykeln!

  • Per timme
  • Halvdag
  • Heldag

Vi levererar cykeln till er.

Knop Event kan som första företag i Sverige presentera konferenscykeln - den perfekta mötesplatsen! Sju personer sitter i en cirkel på bekväma sadlar. Alla trampar efter sin egen förmåga samtidigt som man har mycket trevligt! Cykeln skapar en härlig gemenskap och bryter effektivt hämningar mellan främmande människor. Konferenscykeln är det optimala redskapet för att svetsa samman människor som skall arbeta ihop.

Konferenscykeln har en lång rad användningsområden. Den är det perfekta redskapet för teambuilding. Den skapar också unika möjligheter för grupper att mötas på ett spännande och roligt sätt. Cykeln passar för alla som når ner till pedalerna!

Det kan vara företag, skolor, politiker, pensionärsgrupper, idrottsföreningar, kulturfolk, VIPs, handikappade som t.ex. synskadade eller helt enkelt för att äntligen lära känna sina grannar hemma i kvarteret!

Kontakta oss och beskriv era önskemål så lämnar vi ett komplett förslag på aktivitet med cykeln. Uthyrning av cykeln kan självfallet även kombineras med ett urval av våra övriga aktiviteter. Gemensamt för allt vi gör är att det bygger på samarbete och glädje!

Målgrupp: alla

Tidsåtgång: 1- 24 timmar beroende på upplägg.

Plats: valfritt.

Läs mer om konferenscykeln här.

 

Knop Sverige AB info@knopevent.se tel: 036 440 60 01